Opgradering af udstyr

Selvom Sinus har været på langtur før er der stadig nogle ting der kan forbedres. (Der er også nogle ting der skal repareres, men det er en anden historie.)

Det trofaste vindror, “Leif”, som har styret 97 % af tiden på Atlanten rundt er stadig en værdsat gast. Især med to små børn er det rart at der ikke er én af os der er optaget af styring hele tiden.
På Atlanterturen satte vi vindrors-roret på hver gang vi skulle afsted, det var simpelthen for svært at sætte det på undervejs, og nogle gange var det mest i vejen. Fx ved motorsejlads ville det have været rart at kunne afmontere det så det ikke stod og rystede. Ligeledes ved meget svag vind, hvor Leif alligevel ikke kan styre, vil man gerne have roret afmonteret for at minimere vand-modstanden.

Men nu: fortvivl ikke  mere ! Vi har modtaget et hængsel fra den nye Aries-mand i Holland og har kun betalt nogle €€ for det. Det virker som kram og skal nu bare monteres. Så kan roret vippes op og ned undervejs.

Okay, det virker måske ikke så vigtigt, men vi glæder os !

IMG_20151028_192126

Comments are closed.