På tur på ny !

For et par år og et par børn siden kom vi hjem fra den lange tur rundt i Atlanten. Nu er det på tide med en ny tur.

Den bliver ikke lige så lang hverken i tid eller sømil, men det bliver ikke mindre udfordrende tror jeg da vi denne gang skal have de to små letmatroser, Sofus og Bjørn, med.

Turen kommer til at hedde “Østersøen rundt”, ruten er ikke fastlagt men vi har selvfølgelig nogle ønsker og tanker omkring det. Sankt Petersborg kunne være spændende, Estland skulle have nogle fine øer og steder, Finland lyder lidt sjovt, alle siger at Sveriges østkyst er skøn,  toppen af den Botniske bugt (Haparanda) hvor der næsten er midnatssol …….

Vi kan nok ikke nå det hele på de 3 måneder vi har planlagt med (midt maj til midt august), og vejret er en vigtig parameter for hvor langt og hvor meget vi når. Til gengæld er afstandende (relativt) små.

Forberedelserne er begyndt. Sinus skal fikses lidt og lidt mere/nyt udstyr skal der til. Idag kom masten af og snart skal vi på land for vinteren. Men så skal der knokles hele vinteren.

 

Comments are closed.