Vindinstrument!

Så er den sidste dims installeret på vores nye mast, vores vindinstrument.

Så kan vi endeligt se at vinden blæser så meget som vi tror.

Her kan man se det i toppen af masten.

vindindstrument

Og så kom Red Arrows lige forbi og fejrede det sammen med os.

One Response to “Vindinstrument!”

 1. Katja Says:

  Wuhuuueeehh… det ser godt ud.
  Alt er vel i dk. Total oversvømmelse. Greve og Kokkedal er skyllet bort og annekteret fra Danmarkskortet. de tidligere beboere har søgt tilflugt i højderne (Tåstrup). Bankerverdenen er endelig gået konkurs og den nye regering har lavet en lov om at banker kun kan eksistere under de nye OØS kriterier (OØS = Optimal Økonomisk Sameksistens). Det har skabt røre i andedammen og CEPOS er nu gået under jorden og vælger at tage kampen op i egne nyetablerede medier.
  I dagspressen raser debatten om elevatorerne på metrostationerne som ofte er ude af drift, til stor gene for de mange fysisk udfordrede handicappede pesonager i dette land, samt folk med rulleapparater til afkom og andre søde sager.
  Vi tænker på jer og håber den forestående klimabølge vil skylle jer sikkert og orkanfrit til AoMH = area-of-moving-hips og sikkert hjem til lille danmark igen.
  Kys-kys fra Ø-bro (en kombination af en Ø og en bro)