22/08 2010

Vi har forladt Falmouth, England og Fish’n Chips, men vi har taget Marmite med.

falmouth

Vi var ret heldige ikke at vente flere dage på god vejrudsigt og turen over Biscayen foregik i rimeligt ro og orden. Der var nogengange meget vind og nogengange ingen vind, det Biscayen udmærkede sig mest ved var vejrskifte og vindskifte… ret hurtige.

Vi sejlede fra lørdag til torsdag og det er helt klart den længste tur nogen af os har gjort i et stræk, det har vist sig at være helt ok at være to til sådan en lang tur. Om natten skifter vi vagt hver 3. time og det fungerer rigtigt godt.

Når man så ovenikøbet får besøg af delfiner og sågar spoutende hvaler så føler man virkeligt at man er kommer langt væk.

Om natten er der næsten konstant morild omkring båden, så man ligger i et lysspor i den mørke nat. Delfinerne svømmer som lysende pile under og ved siden af båden. Og man kan høre deres vejrtrækning ude i mørket. Det er ret vildt når man sidder dér og føler sig lidt ensom i den mørke nat.

De kommer selvfølgeligt også om dagen, og det kan man fotografere.

delfiner

Så vi rendte ind i spanien.

spansk_flag

Og det er ret fedt, smukke ankerpladser i små fiskerbyer, det er næsten for meget og vi må da også tit ind og tjekke om det bare er papmaché.

corme

Nogen siger at denne del af Spanien ligner den skotske kyst, med varme på.

corme_kyst

Det finder vi måske ud af på vej hjem.

Sinus Out.

Comments are closed.